Halva passet var riktigt bra.

Riktigt grym pingisträning ikväll. Jag spelade riktigt  bra början av passet. Första halvan av kvällens pass kände jag mig grymt bra. Jag värderade bollarna bra och jag vågade spela ut ordentligt.  Sen orkar jag inte riktigt den  den andra delen av träningen. Det blev väl en sådan urladdning under första delen och all energi under andra halvan  av passet tog väl slut. Men jag tycker ändå att jag kämpade på bra under andra delen även om jag inte riktigt orkade, men ger mig gör jag aldrig.
 
 
 
Under mina tidigare träningar i år så har jag när jag har spelat matcher helst velat vinna så lätt som möjligt. Det klarar jag naturligtvis inte och när det då har blivit jämna matcher så har jag inte vågat spela ut. Det kanske beror på ett dåligt självförtroende  eller så är man helt enkelt för rädd för att man ska förlora istället för att tänka på vad man ska göra för att vinna när det tex står 9-9 i ett avgörande set.
 
Jag vet inte om jag idag tänkte på vad jag skulle göra för att vinna när det var en hård och jämn match, men idag så älskade jag känslan av att spela jämna och hårda matcher. Det var kul och testa hur mentalt stark jag var i avgörnde lägen.  Jag hade en väldigt bra koncetration och jag tänkte hela tiden en boll i taget. Missade jag en boll så glömde jag den direkt och fokuserade istället på nästa boll. Gjorde jag en bra boll så kände jag direkt hur mitt självförtroende stärktes. 
 
Jag har tidigare sagt att jag vägrar acceptera att jag inte ska kunna vinna mot någon av dom bättre spelarna i klubben. Idag vinner jag mot en av dom som jag under tidigare träningar inte har haft en chans mot. Det kändes såklart bra. Jag gör små framsteg hela tiden med min pingisträning. Det är kul med pingis nu, men jag är ju lite för ojämn fortfarande. Ska jag vara riktigt nöjd så måste jag spela bra under ett helt träningspass. Fast det ska väl kunna gå någon dag det också.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE