Söndag ❤️

Jag har varit ganska trött hela dagen. Lite sjuk och dålig har jag okså känt mig. Det har blivit mycket sova eller sitta i massagestolen och kolla på någon DVD.
 
 
Blir det för tråkigt kan man ju alltid byta massagestol och TV till skrivbordet och slösurf vid datorn. Man kan då tex kolla vad folk berättar om på Facebook. Eller så kan man ju alltid kolla Twitter där Cicci Wallin tror jag är den som twittra mest av alla som jag följer. Jag fattar inte hur hon kan komma på så mycket att skriva om just där på twitter. Fast sitter man där så mycket som hon verkar göra så är det kanske inte så konstigt. Idag  har jag också tagit en promenad uppe på Näverdraget (mitt bardomshem ligger där) Jag och farsan promenerade runt lite där uppe i skogarna, ca 5 kilometer utanför Vänersborg. 
 
Jag har haft en ganska avslappnad dag. Jag har varit trött och känt mig lite krasslig, men det har varit skönt att man inte har haft något direkt att göra. Ibland har man dagar där man inte behöver bry sig liksom.  Man har bara softat och i morgon kör man hårt igen med jobb och mycket mer.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE