Onsdag :)

 Jag hart mina softa dagar. Idag har jag mest gått runt och egentligen har jag inte gjort någonting . Jag njuter  fina vädret. Jag kanske handlar något som jag bär hem, efter att jag varit ute och käkat lunch. Jag känner mig helt avspänd och mår också ganska bra. Hoppas ni gör det också.
 
Jag tänker mycket  min ekonomi. Jag tänker på allt jag ska göra för att få min privatekonomi som jag vill ha den. Denna veckan väntar jag på att jag kanske ska få in lite extra pengar. En "bonus" på dom pengar som jag hittills har fått ihop. Hur mycket vet jag inte, men oavsett om det handlar om några tusenlappar av ensiffrigt belopp, eller tusenlappar av tvåsiffrigt belopp så tar det mig ju närmar och snabbare mot dom mål jag har med min privatekonomi. Jag vågar inte förvänta mig något redan nu, jag kan bara hoppas på att "bonusen" som snart kommer att trilla in är på hur mycket som helst. Helst på så mycket så jag når mitt mål redan denna veckan, men det vore dumt att tro att det kommer att hända. Jag utgår ifrån 0 kronor in i bonus (även om jag vet att det inte blir så) för då blir jag inte besviken om bonusen inte räcker för att förevrliga min dröm denna veckan.
 
Det är bara att fortsätta att softa runt som jag nu gör och sätta in pengar på "drömkontot". Mycket känns väldigt bra och lite bättre kommer det att bli. Jasg har det allt väldigt bra och det är lätt att man glömmer det när man kämpar på för att få det ännu bättre. 
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE