Lite tankar.

Helgen är nu över och imorgon ska man jobba igen. Man kan ju säga att jag har massor av jobb som väntar, men det beror på hur man ser på det. Imorgon har jag en arbetsdag där jag börjar ca kl 06:00 och håller på till ca kl 19:00. Det är ju en lång dag, fast jag har en ganska lång rast också mitt i allt jobbande. Jag kommer att gå hem en stund och då brukar en lång dag av arbete inte kännas så lång eftersom man kommer helt ifrån allt vad bussar heter ett tag. Sen när man då kommer hem då är det ju inte mycket man hinner göra innan det är dags att sova igen. På tisdag har jag också en ganska lång dag och upp tidigt ska jag också. Mycket jobbande kan man ju säga att det är, fast ändå inte. När jag har gjort måndag och tisdag då är jag helt ledig i tre dagar innan jag ska jobba mycket under nästa helg.
 
Man kan ju fundera på om man jobbar mycket eller inte? Jag har många långa arbetsdagar på mitt schema, men jag är ju också ledig ganska mycket. Räknar man på det så jobbar jag inte mer än heltid även om det ibland kan kännas så.
 
Jag tror inte att det blir någon träning nu under dom kommande två dagarna. Men sen försöker jag nog köra dom därpå tre följande då jag är helt ledig. Träningen går ju ganska bra nu och det känns också motiverande att köra. Idag kändes det riktigt bra och kanske berodde det på att jag var lite förbannad och lyckades få  ut mer energi. Det var iallafall bra att jag gick bort och tränade även om inte det var något som jag idag hade tänkt att göra. Motivationen får jag av att jag ser så många andra som hela tiden tränar. Det är ju bara att kolla på typ Facebook eller Instagram så hittar man ju ganska lätt människor där man blir inspirerad av och då hittar man ju motivationen till att själv bara köra på med gymmet. jag motiveras tex mycket av denna tjejen. Hon är grym!
 
http://instagram.com/holstuberalles
 
Annars då?
 
Jag kan känna att det är lite jobbigt att spara pengar till den dröm som jag tänker förverkliga. Jag börjar förstå varför det tidigare har varit så svårt att fixa detta trots att det inte handlar om så överdrivet mycket pengar. Man behöver ju ofta ha pengar till något annat än att bara se till att ha en stabilare och tryggare privatekonomi i framtiden. Det finns ju saker nu som jag behöver och jag och ska jag förverkliga min dröm så  får  jag hela tiden prioritera till allt sparande av pengar är klart. Jag köper och betalar räkningar till en viss gräns. Sen sparar jag det jag känner att jag måste spara för att jag ska kunna klara att förverkliga min dröm innan detta året är slut. De jag kan känna att jag skulle behöva köpa nu men inte kan köpa, får jag helt enkelt vänta med.  Det känns jobbigt för jag har ju pengarna men spenderar jag dom då sabbar jag ju min dröm med att få den där privatekonomin som jag så länge har drömt om. De som ändå känns bra med detta de är just att allt går percis som jag har tänkt mig. Jag får undan dom pengar som krävs och även om jag denna månaden hade ganska mycket räkningar  som jag bara  var tvungen att betala så kommer ingenting oväntat. Allt är precis som jag har räknat med att det ska vara just nu. Jag har heller inte för bråttom. Allt får ta den tid det tar hela tiden.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE