Bra och bättre.

Tjena!
Jag har en lugn söndag. Jag känner mig fortfarande nöjd över att jag klarade av att gå bort till gymmet och träna klockan fyra på morgonen. Nu kan jag liksom släppa den tanken på att jag inte orkar fixa det. Nu har jag ju fixa det också och träningen då kändes ju även bra.
 
Idag ska jag ut med farsan på en tur. Han lovade att bjuda på middag ute någonstans. Det är ju bara att tacka och ta emot. Jag har gått här hemma och småplockat med lite vardagligt "trökgöra" (om man nu kan göra något vardagligt på en söndag)
 
Jag håller på med mina pengar. Pengar, pengar och pengar!  Pengar måste man ha.  Några tusenlappar extra har trillat in  nu under helgen och när denna dagen är slut så vet jag hur mycket extra jag har lyckats tjäna . Äntligen händer det lite som tar mig snabbare framåt mot den dröm jag har med min privatekonomi. Allt går bra med den grejen. Det gör det för att jag är väl förberedd, noga och har tålamod. Nu får jag lite extra lön för allt mitt grubblande och tänkande kring min privatekonomi. Det känns väldigt bra nu, och bättre kommer det att bli.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE