2014 03 06

Hej 
 
Hoppas att ni har haft en bra dag hittills. Jag har städat och fixat med annan vardaglig "trökgöra" hela dagen. Det finns väl lite kvar att göra när det gäller städningen men jag grejar mer imorgon. 
 
Det är såklart skönt att bara vara ledig och "softa" runt. De finns många olika TV-program ikväll som jag jag vill se. Allt som jag tycker är intressant att kolla på verkar sändas på torsdagar. Bra att man kan kolla dom på datorn i efterhand.  Ibland stöter man på något som kan vara ganska intressant när man kollar runt lite bland olika radioprogram också. 
 
Denna  dokumentären gav mig många sk tankeställare och jag tänkte tex återigen på hur bra jag själv faktiskt har det.
 
Nu ska jag äta något och sitta lite i massagestolen och bara ha det så bra jag kan.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE