Fredag ❤️ (IIII)---------(IIII)

Idag har jag tränat lite. Det gick väl bra för jag typ kröp ut i omklädningsrummet efteråt. Allt de jag kör känns rätt ordentligt och jag blir ofta liggande på golvet efter att jag har kört vissa övningar. 
 
 
 
Dagens motivatonshöjare!
Jag känner ju att jag måste hålla motivationen uppe för att man inte ska tröttna. Ett sätt är att köpa lite nya fina kläder som man kan träna i. Jag vet av erfarenhet att det funkar.  Idag investerade jag i två nya, och fina t-shirtar och totalt blev det en kostnad på 99 kr. Man investerar liksom i sin hälsa. För jag tröttnar inte på att träna med något nytt träningsplagg på kroppen.
 
 
 
Annars har jag inte gjort så mycket idag.
 
Efter träning och lunch då kändes sängen väldigt skön att ligga i så somnade. Där sov jag ända fram till nu. Just nu håller jag på nere i tvättstugan. Jag tänkte att jag skulle gå ut på en pw, men det regnar, oskar och blixtrar nu. Det blir nog att jag håller mig inne ikväll för även om jag har lust till en pw så lär jag ångra mig när jag väl har kommit ut i detta skitvädret. Jag får väl hoppas på att det är bättre väder i morgon. Annars blir det gym! Motivationen är det ju inget fel på i alla fall.
 
 
Ha en trevlig kväll!
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE