Jag kämpar på i alla fall.

Hej!
 
Hoppas allt är bra med er. Det känns såklart skönt att få vara ledig denna dag efter en jobbhelg. Jag ska inte göra så mycket. Det regnar så ut vill man inte gå. Jag har inget direkt som jag behöver göra idag och då skiter jag väl i att hitta på något att göra. Är man ledig så blir jag lite slö. Det är väl sån jag är. Antingen kör jag hårt hela dagen eller så gör jag inte ett skit.  
 
 
När det gäller den där grejen med min ekonomi så gör jag väldigt mycket nu. Jag sa ju till mig själv att jag inte skulle kämpa så mycket med detta. Men jag gör det i alla fall. Jag maxar mitt sparande och hela tiden. Jag vänder och vrider för att så snabbt som möjligt nå mitt mål med detta. Ändå vet jag att om jag bara håller mig till det jag har planerat, månad för månad så är detta fixat  innan detta året är slut. 
 
Men jag är väl sån. Detta är något som är viktigt för mig att göra. Det är min dröm och det är bara detta som gäller nu. Jag får liksom ingen ro i kroppen förrän detta är klart. Det bilr bara så att jag kör stenhårt och kämpar på med detta i alla fall. Just nu ligger jag 8000 kronor över det jag har planerat. Maxar jag så mycket jag bara orkar framöver också då kommer jag att ligga långt över min planerade budget och allt jag vill med min ekonomi kommer att var fixat inom 5 månader. Det känns lite knäpp för jag vet ju att detta fixar jag och jag behöver liksom inte köra så hårt som jag nu gör. Men samtidigt tänker jag att när jag nu är så säker på vad jag gör och vad jag vill åstakomma då är det väl bara att blåsa på och köra med full kraft mot mitt mål?
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE