Ganska tuff arbetsvecka.

Denna ganska tuffa arbetsvecka är nu över och nu känns det extra skönt att vara ledig. Allt känns på en samma gång i kroppen nu. Man är riktigt mörbultad och jag känner i benen att jag har suttit lite väl många timmar på en stol. Samtidigt känns det lite i ryggen också. Det hoppar och studsar  ju lite extra mycket när man kör buss i vinterväglag och när jag får sitta så i kanske 8 eller 10 timmar under en arbetsdag då känns det helt enkelt lite extra i ryggen. Tur att man kan sköta kroppen när man är ledig. Jag kör ju gym 2ggr i veckan och min massagestol använder jag alltid mycket just under vintern.
 
Jag börjar komma in i alla de nya rutinerna som vi den senaste tiden har fått massor av på jobbet. Jag vill ha ganska bra koll för min egen skull. Arbetssitutaionen blir ju liksom behagligare och det är ju ganska viktigt för hur man än vänder och vrider på tex ledighet och arbetstid så  lägger man ju mycket tid på sitt jobb. 
 
Men nu ska det bli skönt med ledig helg. Kanske kan jag komma få gjort lite annat nu också. Denna veckan har jag kommit efter med så mycket för jag har ju bara jobbat som f*n.
 
 
Ha en trevlig helg.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE