Det känns som jag är klar redan nu.

Det känns bra att jag nu är ganska klar med allt när det gäller vad jag har att göra för att kunna få den ekonomiska situtuation som jag så länge har velat fixa. Jag har "bara" resten av pengarna kvar att spara och det är ju ganska mycket för jag har inte ens kommit halvägs, men jag har ju bestämt mig för att inte köra för hårt som jag hittills har gjort. Nu när jag väljer att ta det lite lugnare då blir det ju inte frågan om att man har så mycket att göra med detta längre. Varje månad ska jag lägga undan en mindre summa pengar och jag behöver inte fundera på hur jag ska klara av det eller när jag är färdig. Jag vet att jag är klar i slutet av detta året och jag har inga problem med att fixa det till då. Den mindre summa pengar som det handlar om har jag tidigare, i flera års tid klarat av att spara. Jag behöver inte fundera så mycket på denna grejen längre utan jag kommer att få den ekonomiska situataion som jag så länge har drömt om. Jag behöver bara köra på som vanligt med allt som jag har att göra  under detta året och sen får jag en bra avslutning på 2014 med ännu en dröm som blir förverkligad.
 
På vägen mot mitt ekonomiska mål kan jag  unna mig någon resa eller bara gå ut en kväll inte tänka på att det går några tusenlappar på att man bjuder och själv dricker skumpa. Jag kan nu också köpa något fint som jag verkligen vill ha. Ibland hittar man tex kläder eller något annat som man bara känner att det där måste jag bara ha. Handlar det bara om upp till några tusenlappar i pris så kan jag slå till utan att jag förstör min dröm som jag har detta året. 
 
 
 
Det känns som jag är klar redan nu, fast på "pappret" är det ju inte så. Pengarna måste in först, men det känns sjukt bra att det nästan är det minsta problemet eftersom jag nu har bestämt mig för att inteförsöka fixa detta så fort som möjligt utan jag accepterar att detta tar lite längre tid och  blir klart i December i år.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE