2014 02 22

Jag tar det väldigt lugnt i med allt just nu. Det känns bra att inte ha så mycket att göra hela tiden. Jag trodde att jag egentligen tyckte att detta med att knappt inte göra någonting var något som skulle kännas tråkigt i längden men jag känner faktiskt tvärtom. Det känns bara skönt att mycket av allt man har att göra bara är fixat och klart.
 
Jag var i mataffären tidigare idag och då fick jag det verkligen bekräftat för mig själv vad skönt det är att just nu kunna softa så mycket som jag faktiskt gör. När jag så alla dessa stressade människor som var i mataffären (hur många som helst) samtidigt som mig så blev jag inte direkt avundsjuk. Väldigt mycket barnfamiljer var där och jag så hur många vuxna som helst som gjorde hur mycket som helst bara för att få sitt barn att hålla sig bara  lite lugn i en minut typ.
Klättra inte där, gå inte där, stå still nu osv. De där hörde man överallt i hela affären. Många verkade vara väldigt trötta och sönderstressade och samtidigt som alla dessa föräldrar skulle ha koll på sina barn så skulle dom ju handla också.  Många har säkert också haft en tuff arbetsvecka och nu måste man hinna allt som man kanske inte hinner under vardagarna. Jag softade bara runt och det enda jag gjorde var att fundera på vad jag skulle köpa för att kunna laga dagens middag .
 
Folk handlar hur mycket mat som helst. Det är också något som säkert jag ser väldigt tydligt eftersom jag själv inte ens handlar så mycket på en månad som väldigt många gör vid ett enda tillfälle. Jag förstår att många måste göra så för dom har väl kanske en stor familj och äta mycket ute och softa är ju inte att tänka på då. Själv blir jag inte avundsjuk där heller. När jag ser tex de jag idag såg i mataffären så blir jag ju bara ännu mer säker på att just ett vanligt "svenssonliv"  inte är något att sträva efter och det finns många fler orsaker till varför jag känner så.
 
Imorgon är det sista dagen av OS i Sotji. Dom närmaste dagarna som  kommer sen kanske känns lite konstiga när man ionte kan se detta längre. Jag gillar ju att kolla OS för att det är bara något speciellt kring det. Ska man börja drömma sig bort nu igen med risk för att vara ute och sväva så kan jag väl ändå säga att jag har faktiskt en dröm om att en gång få uppleva ett OS (vinter eller sommar) på plats, i verkligheten och inte bara se det på TV.  Jag vet inte exakt hur jag ska kunna fixa det nu och jag har ju andra drömmar som känns viktigare men eftersom jag gillar att se OS och älskar hela den grejen med ett OS så är det naturligtvis en resa som jag skulle vilja göra och få se hur det faktiskt ser ut när man befinner sig på plats. Det kommer nog att dröja innan jag får vara med om detta ändå men det finns på min sk "lista" där man har sina saker som man vill göra en gång i livet.
 
Det är fortfarande så att om jag fixar min privatekonomi som jag vill ha den och mitt hem som jag vill ha det så kommer jag att vara nöjd med allt. Men de finns såklart mycket annat som jag också skulle vilja göra av allt man aldrig har gjort. Att åka till ett OS och få uppleva det en gång i livet det vore riktigt coolt. 
 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE