Vad har man lärt sig under detta året?

Jag sitter här och funderar vidare. Jag funderar på vad jag har lärt mig under år 2014. Pengar och ekonomi har jag i alla fall lärt mig massor om.  Jag vet idag att jag inte mår bättre för att jag är nöjd med min privatekonomiska sitution. Jag vet såklart idag vad jag borde ha gjort annorlunda för det är ju alltid lätt att vara efterklok. Men nu hoppas jag att jag har lärt mig av mina misstag och gör något bra av allt jag har lärt mig.
 
Jag fick bekräftat av min doktor att jag är på rätt väg när det gäller min hälsa. Många av mina värden som inte såg så bra ut efter den omfattande hälsoundersökning som jag gjorde år 2013 har under 2014 blivit mycke bättre, och vissa fall är dom helt perfekta. Det kändes skönt att liksom få ett "kvitto" på att jag är på rätt väg och jag lärde mig mycket i år om hur man ska sköta kroppen på ett bra sätt. Sen lär man sig ju aldrig allt, men jag är på rätt väg vilket känns väldigt bra. 
 
 
 
 
Dessutom är det ju alltid kul att komma till Stockholm. 
 
Några bilder från Stockholm som jag har tagit när jag var där vid två olika tillfällen i år.
 
 
 
 
 
 
 

 Med blandade känslor börjar jag nu ta farväl till detta jobbiga, kämpiga, lärorika, tuffa och slitsamma år.  Året som fick mig att inse att pengar inte gör mig lyckligare. Året som vart fyllt av jobbiga händelser, men det har också funnits stunder där allt bara har känts väldigt bra. Detta året har varit både bra och dåligt på en samma gång. Allt har gått upp och ner. Ibland lyckas man, ibland inte. Undra hur 2015 blir? Hur det året blev vet jag om ett år.

 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE