Jag har inte bråttom och jul har jag redan firat

Då var denna dagen också över. Dagen före julafton blir (i skrivandets stund) om någon minut julafton, fast själv har jag redan firat jul med mina närmaste. 

Därför har hela min dag nu känts lite bakvänd typ... Hela dagen har jag hört många säga att det är julafton i morgon, men jag tänker att julafton redan har varit. Sen kommer jag på att det känns för mig eftersom jag firade julafton 2 dagar för tidigt.  Jag ska nog inte grubbla ner mig i detta för då kan jag nog inte sova i natt. I morgon är det jualfton i alla fall och förmodligen ska jag gå hem till pappa och käka lite grötfrukost. Förövrigt så får jag se i morgon hur min julafton blir. Jag förmodar att jag kollar mycket på tv. Kalle Anka och Karl-Bertil Jonsson och allt de där som hör julen till. Men mycket har man ju alltså redan firat så imorgon ska man väl bara fira lite till.

Det känns skönt i alla fall att jag bara tar det lugnt. Jag kan inte ungå att se mängder av människor just kring jul som är grymt stressade och bara har bråttom hela tiden. Många verkar ju vara ute i sista minuten också och förklaringen som jag brukar få höra till varför folk har så bråttom det är att man har varit upptagen med något annat och därför har man inte hunnit med. Många verkar ha så bråttom och dessutom säger alla att dom har mycket att göra så ingen verkar hinna att ta det lugnt. Jag har säkert också varit en person som gjort saker i hundra kilometer för att jag sak hinna göra en grej till i typ 200 kilometer, men nu är det inte så i alla fall och det känns bara så skönt att man inte känner att man måste hinna någonting bara för att det är jul. Varför ska man vara upptagen? Vad är det som egentligen är så bråttom? Och varför ska man hinna göra så jäkla mycket?  Om man inte hinner att ta det lugnt då måste det ju vara något väldigt viktigt som man har att göra, men är verkligen julen så viktig? Nej, det tycker inte jag i alla fall. Fast kanske har jag haft bråttom ändå för jag har ju redan för 2 dagar sedan firat jul. Det var kanske att ha för bråttom i alla fall??? 

 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE