2013 09 24

Hej !
 
Jag har idag kollat på lite möjligheter att bli blodgivare. Det verkar vara en bra grej och jag tror inte det gör ont eller är speciellt krångligt heller.  Dessutom är man ju med och räddar liv när man är blodgivare. När jag var uppe i Stockholm så fick jag faktiskt rådet av Mouna att bli blodgivare och jag fick inte det rådet bara för att hjälpa andra, utan hon sa även att mina provsvar visar att det skulle vara bra för mina värden att faktiskt göra mig av med lite av mitt  blod ibland. Jag förstod inte riktigt varför, men om det är bättre för min hälsa då är det ju bara att köra liksom. Om man samtidigt kan hjälpa andra med den lilla insatsen så är ju också bara bra. Jag får se hur jag gör? Jag vill ju kolla lite innan hur det funkar rent parktiskt och vad det finns för regler och så. Men känns detta som en bra grej för mig, då ger jag gärna blod.
 
 
 
 
 
 
 
Jag har en ganska behaglig arbetsvecka framför mig. Lagom med jobb i 4 dagar och sen blir man ledig igen. Efter helgen då blir det tufft igen ett tag framöver. Nästa vecka börjar en period med mnga långa arbetsdagar och upp tididgt ska jag också. Så är det säkert i en månad framåt. Jag vill inte ens tänka på det nu, men jag var tvungen att påminna mig om de så jag verkligen tar var på denna veckan, samt den lediga helg som jag har.
 
 
 





Herr CrAzY
09 September, kl. 16:34 | Blogg; http://crazypp.blogg.se

Tjoflöjt Dannne!

Jag är blodgivare och jag tänkte att jag skulle berätta lite hur de fungerar.

Första gången som man kommer till Droppen så får man lämna prover, för att se
om man har friskt blod.

Om man har friskt blod så kan man börja lämna och man lämnar ungefär en gång var tredje månad.

Innan de är dags att lämna så skickar droppen mail/sms för att påminna om att du nu kan
komma och lämna igen.

Efter varje gång som man lämnar så får man en present, en tröja, lotter eller skål etc.

Att lämna blod är en jätte bra grej så de tycker jag att du ska göra!

KristerH
09 September, kl. 18:24 | Blogg;

Hej, jag är blodgivare sedan ett år tillbaka. Går du in på geblod.nu/ ser du hur mycket blod som finns i blodlagren länsvis, behoven förändras hela tiden. Du gör en livsviktig insats och räddar liv.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE