Nöjd med dagen - Provade vegetariskt.

Ganska lång arbetsdag har jag haft.  Skönt då med att man har hyffsat långa raster då. Jag kan tex äta i lugn och ro och sen vila en stund innan det är dags att sitta ute i bussen igen. Idag provade jag en vegetarisk variant på biffar. Ett bra alternativ när man kanske inte vill äta så mycket, men ändå något för att kunna jobba på bra arbetsdagen ut.
 
 
Jag kämpar med mina små saker för att klara av mina långa arbetsdagar på bästa sätt. Idag lyckades jag riktigt bra. jag håller mig lugn och avspänd. Jag tar en sak i taget och försöker inte skynda mig på något sätt. Jag vill inte känna någon stress och dessutom tänker jag på att inte slösa för mycket onödig energi. Då blir man ju bara ännu tröttre framåt kvällen  Jag gör de jag ska göra på jobbet, och jag gör så gott jag kan. Mer behövs ju liksom inte. 
 
 
Bra dag även om det den sista timmen strulade till sig lite. Mycket trafik och ett och annat vägarbete ställde till det ordentligt. Dessutom smmyger sig tröttheten på mig och jag hinner tänka en tanke att det ändå kanske är en timme för mycket som jag tillbringar på jobbet nu. Jag är ändå nöjd med denna dagen. Om 90% av arbetsdagen  bra och jag har den balans i kroppen som jag varje dag strävar efter, då är jag nöjd. 
 
Hej då!!!
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE