Har nästan lyssnat ut hela.

 
 
 
Jobbat har jag gjort och man är igång igen. Jag blev körd med bil till Trollhättan för att jag skulle ta en buss där och sen var det bara att rulla på. Jag har också lyssnat på den ljudbok jag köpte som handlar om Svennis.
 
Det är sjukt bra att jobba och samtidigt ha en ljudbok att lyssna på. Man "taggar" liksom ner och blir lugnare. Dessutom tänker man på något annat än bara jobb. Man blir liksom inte "övertaggad" på jobb. Vissa arbetsdagar där jag har suttit och lyssnat på ljudböcker så har jag ibland hunnit lyssna ut en hel bok. Det känns mycket bättre att sen grubbla över de som man har fått berättat för sig i en bok än att gå hem och fundera över allt som har hänt på jobbet med bussar och allt annat som hör mitt arbete till. Man får liksom lite mer distans till jobbet på sin lediga tid för man tänker på något helt annat även direkt efter att man har slutat en arbetsdag.
 
Min arbetsdag idag var inte så lång att jag hann och lyssna ut hela "svennisboken", men det blev inte mycket kvar. Jag är glad att jag inte köpte boken  för det hade varit för segt att läsa den själv. Det är lite för mycket berättelser om fotboll alla matcher och resultaten i hans tränarkarriär . Det får man ju såklart räkna med när det handlar om Svennis, men jag är lite för ointresserad av just resultat och sånt. Jag är mer nyfiken på Svennis själv. Alla hus han har bott i och vad dom har kostat honom. Favvorestauranger han gillar att gå på. Alla hans kvinnor är man ju lite nyfiken på. Hur tänkte han där liksom. Hur hanterade han engelsk press när han var i riktigt blåsväder. Mer sånt är jag nyfiken på. Mer personen Svennis liksom. Andra halvan av boken blir lite mer intressant. I början är det mest matcher och resultat och därför är jag glad över att jag har köpt denna på ljudbok. Lyssna är bättre än att läsa just denna bok.  Läsa själv hade blivit för segt.
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE