Det känns ganska lugnt med jobb och sånt.

Helgens arbete började igår kan man väl säga. Det känns ganska lugnt i det stora hela. Igår var det hur lugnt som helst. Tittar jag lite framåt så känns det också ganska lugnt.  Jag har redan nu mitt i denna veckan varit ledig från onsdag lunch till fredag sen eftermiddag. I går hade jag ett lugnt pass, trots att det var fredagkväll. Idag börjar jag inte jobba färrän klockan 19:00. I morgon kör jag en normallång dag, men då är det ju söndag och då brukar det vara ganska lugnt att köra bara för att det just är söndag. Allt känns väldigt lugnt och jag tar det också ganska lugnt. 
 
Tittar man lite framåt så känns det bra också. Nästa vecka har jag jobb eftermiddag ocjh kväll. Ledig 3 dagar totalt. Sen fortsätter det med många korta dagar veckan efter. Kollar man julveckan så jobbar jag bara dagen före julafton och juldagen har jag jobb också, men de är allt för hela den veckan. Det känns riktigt skönt och väldigt lugnt. 
 
Jag försöker under en arbetsdag att tänka på några saker för att jag ska få en så behaglig arbetsdag som möjligt. 
Jag försöker att inte gnälla i onödan. Det tar bara onödig energi och är ju ganska meningslöst för av de de som händer kan jag ändå integöra något för att förhindra. Det händer liksom vem som än hade kört den tur som jag kör. Jag försöker också vara i nuet när jag jobbar. Man tar en sak i taget och gör färdigt det man ska göra innan man tar nästa grej liksom. Tänker man för långt fram i arbetsdagen och vad man har att göra då är det lätt att missa någon viktig detalj i det man just "nu" håller på med. Bättre att därför låta allt ta sin tid och inte ha för bråttom.
 
Jag tänker också på att verkligen ha min rast när jag har den. Jag vill helst inte snacka för mycket jobb då. Min rast är ju den stund som man inte behöver jobba. Man har ju rast för att man ska "ladda batterierna" för att man ska komma ifrån bussen lite  och då tror jag att det är bra att inte bry sig för mycket om jobbet under själva rasten. Sen är det väl svårt att helt inte bry sig om jobbet när man är på rast? Men jag tänker åt det hållet i alla fall.  Jag vill ju bara koppla av, äta något och slappa i största allmänhet när jag faktikst har all rätt i världen att göra de, just på min rast. 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE