Ett inlägg som handlar om pengar och lite om Jesus.

 
 
 
Jag hittade en liten burk full med pengar som jag inte visste att jag ägde. Hade jag haft denna burk full med de pengar jag hittade på den tiden då Jesus hängde på ett kors då hade jag varit en rik man, men nu (år 2013) är dom ju så gott som värdelösa, men ganska fina ändå.
 
 
Det kanske går att sälja dom till en samlare eller nåt? Man får liksom pengar för pengar som man har. Just nu är jag bara en samlare , men istället för att vara samlare så blir jag en rik man och den samlaren som köper dom blir lite fattigare, men han får ändå pengar som om han hade haft dom på den tiden då Jesus återuppstod då hade han varit en rik man. Hänger ni med?
 
Jag funderar på en spännade tanke till!
Vilken krona kan man handla mest för? En stor eller en liten krona??
 
 
Den stora hade jag kunnat handla för på den tiden då Jesus gick på vattnet, men idag kan man bara handla för den lilla kronan. Känns konstigt att man får mer för pengarna om man har en liten istället för en stor. Det sägs att storleken inte har någon betydelse, men nu är det ju så att den faktiskt har det. Den stora kronan får jag ingenting för, fast en samlare kanske betalar mer än 1 krona för den stora kronan. Jag lär ju inte få mer betalt för den lilla kronan, men jag kan använda den när jag handlar i alla fall. 
 
 





Britt-Marie
11 November, kl. 11:34 | Blogg; http://www.youtube.com/watch?v=7-NOZU2iPA8

Förakta inte din vän Jesus. Han älskar dig!

http://www.youtube.com/watch?v=7-NOZU2iPA8

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE