2013 11 22

Godmorgon!
 
Lite slow i starten denna fredag, men jag får väl ta mig bort till gymmet och sparka igång dagens träning. Jag är ledig 3 dagar i rad nu och jag vill träna mycket nu. Måste fan göra det nu också!!
 
Jag minns att jag satte upp ett mål. Jag tror det var någon gång i början av året. Det handlade bara om att jag skulle ta mig upp ur sängen och gå bort till gymmet och träna precis när det öppnar. Klockan 05:00 öppnar det varje dag. Jag har aldrig lyckats vara där så tidigt för att hänga på låset och sen ta mig in och köra ett pass. Jag tror 06:30 är det tidigaste jag har mäktat med. Undra om jag kan fixa detta denna veckan. Jag vill kunna klara att liksom ställa klockan för att man ska gå bort och träna. Det gör ju att man inte slöar till utan man får en flygande start på dagen. Idag lyckades jag inte heller och det var inte ens nära, men jag får försöka igen en annan dag.
 
Det som ändå får mig att ta mig bort nu är att jag redan har sett flera stycken av dom som jag tex följer på Instagram som redan nu är på gymmet och "köttar" Att se andra träna motiverar mig som fan!!! Så nu kör vi, som fan!!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE