Övertid jobbar man ibland.

 
Det är alltid så skönt att komma hem från jobb. Jag tar alltid av mig uniformen direkt och går sen i något mer bekvämt här hemma.
 
Jag hade en väldigt lugn arbetsdag. Det var inte ens stressigt under rusningen. Fast jag fick ändå jobba över lite. Det gör jag kganska ofta nu sen vi började med nytt schema i December förra året. De är vissa pass där man aldrig hinner med på ordinarie tid och då är det ju bara att jobba över. Det är ju svårt att batra ställa bussen vid någon hållplats och gå hem bara för att tiden är ute. Det går ju liksom inyte utan man måste ju köra bussen till garaget liksom och då blir det ofta lite övertid som sagt va.
 
Jag lämnade ju in en ledighetsansökan också och jag får ledigt nu opå fredag. Det kändes nästan direkt när jag lämnade lappen till min chef att det inte vara några problem med att få ledigt. Rätt skönt och jag tror jag ska kolla upp lite fler dagar här och där. Vissa perioder är tuffa med mycket jobb och långa dagar. Då är det nog bra att bara bryta av och ta ledigt själv istället för att vänta tills den ordinarie  ledigheteten infaller. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE