Jag har slutat med grattishälsnigar.

Det verkar som många av mina fans fyller år just i mars. Jag får i alla fall många mail och kommentarer med frågan: Kan du inte säga grattis till min kompis som fylller år... Jag har fått väldigt många frågor om detta  nu under en period och det är väl kanske bäst att jag talar om då att jag har slutat göra grattishälsningar där jag sitter och säger grattis till någon i en videoblogg.
 
När jag har gjort dessa grattishälsningar som  det finns ganska många av på mina blogg har det alltid efter att jag har lagt upp en video bara "rasat" in massor av mail där alla har samma önskan om att jag ska säga grattis till någon som fyller år ännu en gång. Ibland när jag inte gör det som önskas av mig så händer det att jag får "skit" för detta. Hela grejen med detta att säga grattis vill jag därför inte fortsätta med så jag har valt att i princip sluta. Kanske gör jag ett undantag någon gång. Man ska ju aldrig stänga några dörrar helt.
 
Jag har inget emot någon rent personligt. Men jag kan ju inte sitta här och typ lägga upp massor av videobloggar var och varannan dag där jag säger grattis till ex Nisse eller Sara. När jag lägger upp en video och säger grattis så får jag lätt 25 förfrågningar till bara på några dagar. 25 förfrågningar där alla vill att jag säger grattis. Alla är ju inte såklart på samma dag heller utan det kan ju vara typ 15 olika datum som man vill ha en video publicerad på min blogg. Dessutom om jag skulle ändå lägga upp 25 videobloggar och säga grattis till 25 st olika då skulle jag kanske få typ de dubbla i min mailbox på samma tema. Jag tror dom flesta nu förstår att jag kanske inte kan göra som alla önskar jämt.
 
 
Jag blir naturligtvis otroligt glad när jag får ett mail där det står att man gillar mig och min blogg och att man är ett stort fan av min blogg och att många tyckar att jag verkar så snäll och är gullig och söt. Naturligtvis blir jag glad för detta. Men jag kan verkligen inte ändå göra allt som ni bloggläsare frågar mig om eller vill att jag ska göra. Det blir ju även en eftereffekt på allting. En grattishälsning tex blir sen till 25 förfrågningar om grattishälsningar.
 
 Så ni som sen skriver till mig och säger att ni är besvikna och tror att jag har något emot er för att jag inte gör som ni önskar så kan jag bara säga att så är det inte, men jag kan inte vara alla till lags hur gärna jag än vill. 
Det får ni ju faktiskt förstå. 
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE