Har bilen hela helgen.

 
Hemma ien då efter lite jobb kan man ju säga. Vi var 3 stycken som drog ner till Landvetter för att hämta bilar. När pappa ringde och fråga så sas jag ju ja och sen ångrade jag mig lite, men nu när jag har varit iväg så ångrar jag inte det. 
 
Den bil som jag körde hem från Landvetter får jag nu behålla hela helgen och det finns ju massor av fördelar med att ha en bil till söndagkväll som inte kostar mig någonting att köra, men jag får köra med den vart jag vill. Det blev ju en gratisfika på Landvetter också för när man är ute och kör bilar på detta sättet som vi nu gjorde så får man fika och andra utgifter betalda under resans gång. Vi käkade bara några mackor, men dom var fan inte billiga för jag tror notan gick på 300 kronor. Gratis är gott brukar man ju säga.
 





TC
03 March, kl. 22:01 | Blogg;

Hej Daniel! När jag skulle åka buss förut så missade jag bussen för att den hade gått i förtid. Visst var jag enbart där 2 minuter före avgång men man tycker ju att chauffören borde vänta till utsatt tid. Är det vanligt att bussarna går såhär i förtid? Nu fick jag vänta på nästa buss i över en timme.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE