2013 06 02

God morgon!
 
Sitter här och tar det ganska lugnt och jag lär göra så hela denna dag. Det får bli en middag ute sen innan jag ska gotta mig så ska jag städa upp lite här hemma, men det lär bara ta typ 20 minuter och sen är jag klar.
 
Skönt att jag kan ha dessa dagar där jag bara kan välja om jag vill göra något eller absolut ingenting. Ibland får det gärna vara mycket omkring mig. Rörigt och jävligt kan de få vara ibland, men det skulle inte vara roligt om man hade ett liv som var i ständig kaos. Jag vill ju kunna ta de lugnt, vara helt avspänd och verklligen hinna tänka efter innan man gör något. En del människor verkar ju ha en tillvaro där livet går i 100 kilometer varenda dag. Det leder säkert till att vissa har svårt att koppla av och sånt kan ju inte vara hälsosamt.  
 
Jag har saker som jag vill få gjort, men jag har ingen panik. Jag vet ju att om jag bara har tålamod, tänker efter och litar på mitt inre så kommer jag att kunna göra vad jag verkligen vill och få det precis som jag vill ha det. Dessutom har jag det väldigt bra redan nu och det sätter jag stort värde på. Bara att jag har dagar där jag kan välja att inte göra någonting känns som en lyx. Idag är det en sådan dag och jag ska njuta av denna dag.
 
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE