En snäll kommentar om min framtida undersökning.

 
Jacke:
 
Hej Danne! 

Jag måste hålla med föregående talare (Johan) om att du gör precis vad du vill! Självklart har du läsare som bryr sig om dig men är pengar ingen trång sektor och du ser att du kommer ha en stabil kapitaltillströmning under de kommande månaderna, tycker jag inte att du ska bry dig om hur andra anser du ska spendera dina likvidamedel. 

Jag har själv inte gjort någon undersökning och vet inget om företaget. Men har du gjort en grundlig kontroll och känner dig trygg, så ska du strunta i vad andra tycker och köra. 

Vill dock upplysa dig och eventuellt andra läsare av denna kommentar att jag inte är helt opartisk i detta. Jag har själv ett stort intresse av just kost och hälsa och väntar med spänning på resultatet på din undersökning och ger du goda recensioner är det ingen omöjlighet att jag gör en egen undersökning. 

Enligt mig är människor över lag ganska korkade och trångsynta som hellre investerar i bil, båt och platt-tv än att investera i sin kropp och hälsa. Enligt mig gör du helt rätt och jag hoppas verkligen att det gör ett bra jobb och att de inte hittar några anlag för ärftliga sjukdomar. Vi vill ju alla njuta länga av vår danneblogg! 

Kör hårt Danne (både i och utanför bussen)! 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE