En helt vanlig och lagom lång dag.

 
 
 
 
 
 
Jag hade mycket idag som jag ville få gjort innan jobbet. Jag fick också gjort allt. Tydligen gick det i en rasande fart för jag glömde av jhelt vad klockan egentligen var. Jag kollade inte utan jag tog mig till jobbet typ 2 timmar innan jag skulle börja. På vägen till jobbet hämtade jag lite mat som jag sen satte mig för att äta där. Sen trodde jag att jag typ hade en kvart innan jag skulle sitta i den blå bussen, men jag fick se när jag kollade mer noga och liksom tänkte efter att det d¨å var över en timme kvar till min avgång och så tidigt hade jag inte behövt vara på plats, men så är det när det snurrar i Dannes skalle ibland. 
 
Jag kunde iallafall slappa ordentligt efter maten. På jobbet har vi en väldigt go soffa att ligga i (fast man ska egentligen sitta) Den var extra skön denna gången att lägga sig i.
 
 
Ganska behaglig arbetsdag denna måndag. Jag hade en vanlig dag på ca 7 -8 timmar av jobb och jag jobbar eftermiddag och kväll vilket gör att jag kan sova ut. Inga långa dagar och inga sjukt tidiga mornar på ett tag alltså. Fas jag kanske någon dag denna veckan går upp sjukt tidigt iallafall. Ibland vill man ju få gjort så mycket före man ska börja jobba liksom. 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE