Svar på frågor-del 3

 
Jossan: Har du haft något annat husdjur än din fågel Mimmi?
Danne: När jag bodde hemma hade vi ju alltid katt, men jag själv har bara haft Mimmi.
 
Madde:Vilken är den bästa låten just nu?
Danne: Jag och min far med Magnus Uggla
 
 Madde:Vad gillar du mest med dig själv?
Danne: Jag gillar att jag lätt kan glädjas åt det lilla jag har.
 
Madde: Vilken maträtt är du bra på att laga?
Danne: Typ omelett.. Köttbullar med potatis och brunsås är faktiskt något som jag tycker att jag själv gör bra. Fast jag lagar ju nästan aldrig mat i alla fall.
 
Lisa: Vad har du för framtidsplaner?
Danne:  Det som ligger närmast nu är väl att jag ska investera i min egen hälsa. Jag vill göra vad jag kan för att hålla mig frisk, länge.
 
 Anton: Hur blir man busschaufför? Var det svårt? Är det dyrt?
 Danne: Du får börja med att ta busskort. Har du lätt för att lära så tror jag inte att är så svårt. Det kan vara ganska dyrt att ta busskort, men får man ett jobb sen så har man ju snart tjänat in dom  pengarna. Det går väl egentligen inte att svara på vad det kostar. Mycket beror ju på dig själv och hur lätt du har för att lära dig nya saker. I många fall betalar ju arbetsförmedlingen ett busskort . Det finns flera chaufförer där jag jobbar som har fått sina busskort betalda av just arbetsförmedlingen. 
 
 
Dominique: När började du blogga? 
Danne: December 2008
 
Dominique: Vilka språk kan du?
Danne: Svenska och engelska
 
Dominique: Vilken är fin favoritfärg?
Danne: Gul. 
 
Dominique: VIlken är din favoritmat? 
Danne: Ris och curry är ofta gott.
 
Dominique:
Hade du lätt för att lära dig i skolan?
 Danne: Nej, det kan jag väl inte säga, men jag kämpade på  i alla fall.
 
Dominique:
Vilket är ditt favoritgodis?
Danne: Räknas popcorn som godis? Om inte så säger jag chokald. Vanlig ljus chokald.
 
 Micke:
Du tränar mycket.....samtidigt äter du ganska onyttig mat. Funderat på att också lägga om kosthållningen lite?
Danne:  Nej, jag funderar inte alls på vad jag äter eller inte äter. jag äter det som jag tycker är gott. Denna diskussion om mina matvanor är ju en evighetsdiskussion här på min blogg. Många har haft åsikter när det gller vad jag äter. Jag äter väl inte den nyttigaste maten i världen, men man kan ju vända lite på det. Jag vill gärna inte sitta här och äta sk nyttig mat som jag bara tycker är äcklig. Jag tror jag skulle må ganska dåligt av att inte äta det jag tycker är gott. Dessutom finns det ju människor som säger till mig att jag måste äta nyttigare, men själva rökar dom som borstbindare. Det är ju knappast bättre att röka. Det finns människor som är ute på krogen och dricker mängder med alkohol varje helg och dom har sagt till mig att jag måste äta nyttigare. Det är väl inte nyttigare att häva i sig en massa alkohol varje helg?
 
Jag äter inte så nyttigt, men jag tränar i alla fall. Det ju bättre att jag tränar och äter som jag gör än att jag äter som jag gör och inte tränar. Jag rökar inte och jag dricker inte så mycket alkohol även om det såklart händer. Min last här i livet är kanske att jag äter lite onyttigt, men jag gör mycket annat som är bra för kroppen och det viktigaste är ju att jag mår bra och det gör jag ju också. Dessutom gillar jag att unna mig god mat och då gör jag detta.
 
 Cristina: Hi! Im from spain and im a big fan of your blog! I use google translate to understad what you write. I have some questions for you!
 
 1.Do you have a girldfriend?
Danne: No, I have no girlfriend.
 
2.When are you comming to spain?;) 
Danne:  You never know what will happen in the future;)
 
 Mathew: Hello Daniel! I love your blog and I read it ever day! 
If you wonder why I'm writing this question in english, it's beacuse I moved here from York, Englandfor approximatelyone year ago, and I'm learning swedish at a near by school. I can understand written swedish and some spoken swedish, but I'm not good to write in swedish. The spelling is really hard to grip on to. 
Anyway, my question is: What do you do in your spare time? And what's your favourite animal to pet?
Have a very nice day and may god be with you!
 
 Danne:  I blog and like to exercise. Otherwise, I try to mostly relax when I'm free.
 I like birds
.
 X-PAC: Vad skulle du sätta för betyg på dig själv rent utseendemässigt på en skala 1-10? 
Danne: Vet inte? Jag är inte så utseendefixerad. Men det är många som säger till mig att jag är väldigt söt. Jag har fått höra det så många gånger dom senaste åren. Flera gånger i veckan och jag blir naturligtvis jätteglad för detta. Så min söthet är ju en klar 11. För så många människor kan ju inte ha fel.
 
X-PAC: Det märks tydligt att du tränar, men är du 100% nöjd med din kropp redan?
Danne: Alla har vi väl komplex för någon kroppsdel. 100% nöjd blir man nog aldrig, men jag kan inte säga att jag bryr mig så mycket. Det är samma här som jag sa tidigare. Jag vill känna mig ren och fräsch och det är väldigt viktigt för mig däremot. Dessutom tror jag att om man hela tiden försöker sträva efter att få den perfekta kroppen enligt sig själv så tror jag att man aldrig kommer att bli nöjd. Jag slappar hellre och så får man väl se lite rolig ut på sina ställen, men för att svara på din fråga så kan jag säga att det finns mycket jag är nöjd med, men det är klart att man inte är 100% nöjd med allt fast det är inget som håller mig vaken om nätterna om jag säger så.
 
X-PAC: Är det lättare att få kontakt med tjejer sen du blev "kändis" genom bloggen?
Danne: Det har alltid varit enkelt! Med eller utan blogg.
 
 Sofie: Är busschaufför ditt drömyrke? Finns det något annat du skulle vilja jobba med/som i framtiden?
 Danne: Just nu gillar jag det, men det har väl aldrig varit något drömyrke så. Framtiden får väl utvisa om jag kommer att jobba med något annat. Jag har inga planer på att byta jobb just nu. Det kanske finns annat som man skulle vilja jobba med. Men det gäller ju att man kan tjäna pengar på det så man klarar sig och många andra jobb kräver ju en hel del mer utbildning än vad jag har. Jag tror inte jag vill sätta mig i någon "skolbänk" igen om jag verkligen inte måste. Dessutom finns det ju mycket annat i livet än att jobba. Jobbet är ju inte allt och det måste man ju också tänka på när man kämpar på med livet. 
 
Chanel: Aloha Daniel! 
1.Har du någon högskoleutbildning? 
2 .Hur mycket har du tjänat på bloggen? 
3.Tycker du att man kan ha för mycket pengar? 
4.Vill du sjunga i en kyrkkör? 
5. Har du några planer på att bilda en familj? 
Kramis<3
Danne:
1. Nej
2. Det vet jag inte. beror på hur man räknar liksom
3. Vissa har säkert det. Ibland stiger ju pengar folk åt huvudet så det bara blir osunt. Då har man kanske för mycket pengar.
4.Nej.
5. Det där ska man ju vara 2 om så några planer har jag inte. 
 
Anna: Du verkar vara ganska intresserad av cash, brudar och lite party och glamour! Jag skulle vilja veta lite om din galnaste kväll/natt i ditt liv då något av ovannämnda är inkluderat! Kram!
 
Danne: Jag vet inte om jag har haft någon helt galen kväll så. Jag har väl någon gång bränt mycket pengar på någon kväll och natt i Stockholm, men det går ju ganska fort att göra det där och kul har man också. Om man gör motsvarande grej  i Vänersborg eller Trollhättan så går det ändå bara 2000 kronor eller nåt.  Det har väl hänt att man har varit ute med tex flera tjejer och då blir det ju att jag bjuder ganska friskt. Det jag kan säga är att jag har aldrig ångrat någonting. Det hör väl till lite att killar bjuder tjejer liksom. Men helt oansvarigt och galet har det nog aldrig varit så. 2011 var ju ett år där jag brände väldigt mycket pengar på resor, party och andra nöjen. Det var värt varenda krona kan jag säga.
 
Jacop:

Hej Danne,

Först och främst, tack för en bra blogg.

En fråga, hur tänker du med din träning, vill själv komma igång men det är så svårt och tar emot att ta sig iväg till gymmet eller ge sig ut och promenera, hur motiverar du dig själv?

Danne: Jag mår skit när jag inte har tränat på länge och det vet jag om nu och då motiverar detta mig till att bara köra på. Egentligen är det bara att köra som gäller utan att tänka för mycket. Springa är bra att börja med för då får man på ganska kort tid upp lite fart i kroppen och sen går det av sig själv liksom. De är väl några tips som jag tycker har funkat bra för mig för just nu känns det som jag är på G liksom.

Frida
01 January, kl. 17:22 | Blogg;

När hade du ett förhållande senast?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE