Hemma igen !

 
Jag har haft en väldigt kort arbetsdag. Bara några timmars körning under förmiddagen. Knappt en halv dag, men det känns rätt ok för jag har ju haft en ledig helg också. Skönt att mjukstarta lite även om det var tufft att kliva upp i morse. Det strulade lite på morgonen för jag fick inte igång den buss jag skulle ha så jag fick ta en annan och då har man helt plötsligt inte så mycket tid att "bolla"  med. Det är snabbt iväg som gäller annrs blir det lätt bara ännu mer problem. Man måste lösa problemen när dom kommer ganska snabbt och det gjorde jag ju enna gången.
 
Det var lite kallt i vinden så jag försökte  springa mig varm när jag skulle ta mig mellan fikarummet och bussen och när jag sen skulle hem. Det funkade sådär med att få upp värmen. Men nu är man hemma och då bli man snart varm igen.
 
 
Nu får det väl bli lite vila, sen mat och jag ska också ta mig till gymmet. Tvättstugan har jag snart också. Jag vill inte glömma detta för jag har  ganska mycket som jag behöver tvätta nu och mer smutstvätt vill jag inte samla på mig.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE