Försöker se det positiva i allt och jag lyckas.

Börjar bli dags att gå och lägga sig igen. I morgon har jag en dag av arbete. Jag tror det blir en ganska lugn dag. Jag börjar inte för tidigt och man jämför med hur det kan vara. Jag har 2 raster och jag kommer hem innan kvällen. Jag komer att hinna på en av mina raster att hämta mat och sitta på jobbet med min lunch. Sen när jag kommer hem kan jag ju bara ta mig bort till gymmet och köra. 
 
Idag blev det ju inte så. Jag började väldigt tididgt, slutar i bra tid, men deyt blir att man hämtar något att äta feter denna dagen av arbete och sitter här hemma med detta efter en hyffsat lång dag. Sen blir jag bara trött och så får man inget direkt gjort och nu är det kvällen och då är det bara att gå och lägga sig. I morgon blir det lättare att få något gjort tror jag. 
 
Såhär ser det ut just nu. Ingen dag är den andra lik fast på något sätt gillar jag detta även om jag inte alltid är så kreativ. Men jag försöker  se  det positiva med alla dagaroch vara väldigt flexibel. I måndags slutade jag redan 09:30, Det är ju positivt. Idag är jag hemma tidigt på eftermiddagen, det är ju inte fel. I morgon börjar jag inte för tidigt, men jag slutar inte heller försent och jag har 2 rejäla raster. Allt de är naturligtvis positivt. Dom rutiner man hade eller försöker  hitta dom finns inte mer och jag kommer egentligen  inte heller att kunna ha några . Alla, och jag menar alla dagar är helt olika, men jag gillar det på något sätt för det blir aldrig tjatigt. 
 
Just nu gör jag inte så mycket annat än jobbar äter, tränar, sover och försöker på något sätt driva blogg i detta. Jag får varje dag kolla och fundera kring när jag ska göra vad. När börjar jag jobba och när slutar jag? Ska jag äta min lunch hemma eller på jobbet, hinner jag att hämta på min rast.? När ska jag sova? Ska man lägga sig en stund på dagen eller vänta till kvällen? Får jag sova ut idag eller inte. Man vänder på dygnet sen kan det gå bara några dagar och sen ska man helt plötsligt upp och jobba den tiden då man en annan dag för inte så längesen gick hem. Vardagliga rutiner och lära sig utantill hur allt ser ut dag för dag är bara att glömma, men jag gillar detta ändå. Skulle jag röra till det så det blir helt fel kan jag alltid skylla på att det inte är så lätt att hålla reda på allt. Jag gillar det också. Allt behöver inte alltid vara lätt. Det kan finnas en tjusning med att få fundera över när man ska göra vad nästan varje dag.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE