Upp tidigt för att hinna träna.

 
 
 
Jag tog mig upp tidigt idag för att ta mig bort till gymmet. Jag tror att jag idag kom över en lite "tröskel". Jag körde hårdare och längre än vad jag brukar göra och orka. Dessutom kände jag att jag lätt skulle kunna hålla på hela dagen om jag bara hade haft tid. Nu ska man ju jobba så idag var inte detta möjligt, men någon dag snart nu så ska jag hänga på gymmet ännu längre och köra tills jag faktiskt inte orkar mer. Känns det då som idag, ja då kör jag minst 6 timmar eller nåt. Det kan vara ett nästa "mål" med träningen som är så rolig att hålla på med.
 
 
 
Jag förnyade också mitt gymkort idag så nu har jag 12 nya månader där jag kan träna hur mycket jag vill mellen klockan 05:00 - 23:00 på kvällen. Det blir svårt att säga som en bortförklaring  att det inte finns någon tid som är möjlig att ta sig dit på när det bara är mitt i natten som det inte är möjligt att hänga där. Bara att köra liksom, och det ska jag fan göra för det är bara så roligt !
 
 
 

Elionora
02 February, kl. 21:57 | Blogg;

Måste säga att man måste ha en rätt bra fysik om man orkar träna på gymmet i sex timmar :)! De e bara att kämpa på Danne:)!

Valkyyria
03 March, kl. 16:21 | Blogg; http://detlivjagvillha.blogspot.se/

Sportlife är ett bra gym :) tränar där jag oxå...:)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE