Nära en impuls för mycket.

 Jag har varit borta och kört lite gym igen. Det blev ett ganska hårt pass och när jag gick hem från gymmet förut så släpade jag benen efter mig och jag var verkligen helt slut. Det blir ju alltid extra mycket tankar också när man är så trött och traskar där ensam i mörkret. 
 
Jag tänkte att jag lätt skulle kunna dra till typ Thailand nu eller nåt. Det blir så lätt att tänka i dom banorna att man bara vill dra härifrån när man känner sig trött och lite tom. Får jag en impuls då blir det väldigt enkelt att bara skita i allt som jag har kämpat för och bara dra. Jag har massor med nu "cash" och dom räcker till enganska hyffsad semester. Denna impuls kommer nog inte att få mig att dra ändå. Jag tänker i alla fall fortfarande på att jag måste ha tålamod och börjar jag redan nu att bränna en massa "cash" på annat än vad jag har tänkt mig då känner jag någonstans att jag "sabbar" rätt mycket för mig själv.
 
Dessutom har jag lovat mig själv att nästa större grej som är lite utöver de vanliga jag gör inte får gå fel. Jag vill inte känna att jag ångrar mig igen. Tålamodet är därför allt just nu och jag tror att får jag nu bara sova en natt och sen ta mig till jobbet i morgon och kämpa på då är jag på "banan" igen, men nu vara det nära för när jag vandrade hem där trött och med mycket snurr i huvudet  så var det en skön tanke att bara ge upp allt och dra liksom. Det kändes för en sekund så rätt. fast innerst inne så vet jag att det just nu är fel. 
 
 
 
Det blev ett bra pass i alla fall och jag vill redan nu köra ett till. Kanske kör jag i morgon igen, vi får se?

Larsson
02 February, kl. 09:30 | Blogg;

Kände precis som du Danne, att vintern har varit alldeles för lång så jag slog till på en resa till värmen och Thailand.Nu har jag precis kommit till rummet efter en skön stranddag. 33 grader, god mat & skön massage. Livet kan man inte vänta på. Åk om du kan!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE