När ljuset släcks.

 
För ett årsen köpte jag Magnus Hedmans bok. Jag började läsa den, men den handlade ju från början om väldigt mycket fotboll så jag tröttnade och slutade läsa ganska omgående. Det är ju inte så konstigt att denna bok  handlar om mycket fotboll, men jag köpte  mest boken för jag var nyfiken på personen Magnus Hedman och hur han funderar om hur hans liv har varit. 
 
Hur som helst, förrra veckan började jag lyssna på denna bok istället. Jag kan ju under ett arbetspass lyssna igenom ganska många kapitel. Det gick betydligt bättre att ta sig igenom boken då. Jag fick många sk tankeställare av att höra Magnus Hedmans ganska gripnade och på många sätt väldigt självutlämnade historia.
 
 
 Jag tror för min egen del att jag lärde mig en hel del. Framförallt så fick Magnus Hedman mig att förtså hur snabbt det kan gå utför i livet. Magnus Hedman hade ju allt man kan önska sig. Fina bilar, underbar fru och massor av pengar tjänade han. Han levde lyxliv helt enkelt.  Livet som fotbollsproffs behärskade han fullständigt. Men när ljuset släcks (som boken också heter) så måste man gå in i en annan värld med kanske helt andra villkor och krav. Då är det ju inte alls säkert att det går lika bra.
 
 Jag kan verkligen rekomendera denna bok. 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE