Man kan inte locka mig med gratis alkohol.

Jag får ibland mail från folk som lockar mig med att om jag besöker deras nattklubb så kommer jag att få dricka så mycket jag vill. Jag vet ju inte om den som skriver ens äger en nattklubb, men det är vad som kan stå i ett mail i alla fall.
 
Man skriver tex att man har följt min blogg ett tag och nu skulle man gärna vilja träffa mig och då är jag välkommen ett visst datum och man erbjuder mig oftast att jag får dricka så mycket jag vill under hela mitt besök. Det kan också vara ett förslag på något man vill att jag ska göra för dom och som tack så får jag komma till deras nattklubb och just dricka så mycket jag vill. 
 
Jag lockas inte av att någon skriver till mig att jag får komma till tex Göteborg eller Stockholm och besöka något ställe där jag sen får dricka så mycket jag vill. Jag svarar aldrig ens på dessa mail. När jag inte gör det så kommer det några mail till från samma person som jag såklart också struntar i. Det där tycker jag är märkligt. Borde inte den som skriver förstå att om jag inte svarar, då är jag inte intresserad? Ibland ljuger dom ihop en historia om att andra bloggare kommer minsann att dyka upp den kvällen som dom har bjudit dit mig. Man kanske då skriver att jag kommer att missa chansen att träffa några av dom stora bloggarna/kändisarna. Det roliga är att när jag själv sen går in på dessa bloggar och kollar om dom tex har varit på denna nattklubb just detta datum så har jag aldrig märkt att dom har varit ute och festat just på det stället dit jag också har blivit bjuden. Borde inte detta nämnas i dessa bloggar? Jag tycker de står varenda helg på dom stora bloggarna att dom är ute och festar så varför står det inte när jag kollar det datum som den som mailar mig påstår?  
 
Dessutom är detta med att det kommer fler bloggare och annat inte något som inte nämns i det första mailet  som jag får utan man skriver det senare att man har bjudit fler bloggare än mig i mail nummer 3, 4 eller 5. Tror man att jag kommer att bli mer intresserad av att åka till ett ställe som jag aldrig har hört talas om och dricka så mycket jag vill med en massa andra bloggare. Sen kan man ju också undra varför man just hör av sig till mig som har en så liten blogg om man jämför med "kändisbloggare" och många andra också. Det låter inte så troligt att man bjuder en massa kändisar och stora bloggare på ett party som värsta festfixaren och samtididgt frågar mig om jag vill komma. 
 
Ska jag göra någon form av "mingeljobb" eller marknadsföra något åt någon annan som jag inte är nära vän med då ska jag ha bra betalt för detta. Jag säljer mig liksom inte  för att få dricka så mycket alkohol jag vill eller få en t-shirt, ett natt på hotell, besök på restaurang eller spabehandling som tack för hjälpen. Jag anser att jag bara att slösar min tid. Jag är kanske inte värd dom pengar som jag skulle begära för att göra det som en del ber mig om på mail, men då är det inte värt för mig att göra något överhuvudtaget. Då åker jag ju hellre till ett ställe där jag själv vill vara, gör precis som jag  vill och betalar själv för detta. Det känns betydligt mer rätt för mig.
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE