Jag ska bara ha det bra.

Jag har fortfarande ont i armen. Jag känner av detta när jag ska göra vissa saker. Det gör mig lite orolig, men jag hoppas det läker av sig själv så att jag slipper söka läkarvård i alla fall.
 
Jag har jobbat juldagen och jag hade en ganska lång arbetsdag som också var  tuff och krävande. Nu är jag i alla fall ledig resten av denna veckan och jag jobbar bara en dag till detta året. 
 
Jag har inga direkta planer för vad jag ska göra med den ledighet som  jag nu har. Jag ska väl bara se til att ha det bra och för en gång skull. Jag satt här lite tidigare idag och räknade pengar igen. Jag funderade för en sekund om jag skulle ge mig på ett "maxsparande" och kanske fixa den dröm som jag har på typ ett halvår istället för ett år.  Vid närmare eftertanke så kände jag  att det är det inte värt.
 
Jag har så många gånger tidigare i mitt liv sparat så mycket pengar som jag bara kan och man blir bara snurrig i huvudet och kanske också psykiskt illamående. Det blir lätt att man bara grubblar över hur mycket pengar man behöver för att kunna fixa något. Man unnar sig knappt någonting under flera månader och om man når sitt mål som man har med sparandet av pengar så blir det ändå sällan exakt  som man har tänkt sig i alla fall. Går det åt helvete med allt då har man ju kämpat och inte unnat sig något på flera månader helt i onödan. Jag vill inte gå i den "fällan" en gång till. 
 
Jag gör som jag har planerat från början. Jag ska fan inte bry mig om att jag kanske kan spara mer än vad jag från början har planerat. Jag lägger undan en viss summa pengar varje månad när lönen kommer och sen betalar jag mina räkningar och lever för resten. Kanske bränner jag allt som jag har utanför det minibelopp som jag ska spara. Kanske har jag pengar över när nästa lön kommer. Hur det än ser ut månad för månad så ska jag bara föra undan en viss summa pengar varje månad och sen inte bry mig mer. Spelar ingen roll om jag skulle kunna föra över det dubbla, jag gör det inte för då vet jag att jag bara mår dåligt. Jag vet ju ändå att jag fixar min dröm som jag har med min ekonomi. Spelar roll om det tar typ ett halvår extra! Det får ta ett år och så mår jag bra på vägen. Tack för att jag har börjat tänka så istället.
 
 
.
 
 





Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE