Jag är nöjd med att "bara" köra buss.

 
Arbetsveckan är över och den har på något sätt gått väldigt snabbt. Man är lätt igång med allt igen. Man får successivt reda på alla förändringar som kommer att den närmaste framtiden. Det är ganska mycket. Det känns som det med jämna mellanrum har varit så ända sen jag började köra buss. Det kan ibland vara svårt att uppdatera sig på alla nyheter, men jag tycker ändå att jag har ganska bra koll. 
 
Allt behöver jag knappast ha koll på för det drabbar liksom inte mig indirekt. Visst kommer massor av förändringar att märkas på jobbet, men som tidigare så har jag har ju mitt jobb kvar i Vänersborg och jag bor så nära så jag kan fortsätta ta mina små promenader till mitt jobb,  Jag kommer även i framtiden att köra dom linjer som jag alltid har kört, även om jag många gånger har både fått frågan och själv haft möjlighet att välja att köra annat. Jag är liksom nöjd med min arbetssitutaion som den är idag och har egentligen alltid varit sen jag började köra buss.
 
Jag söker ju en punkt i livet där jag ska bli nöjd med allt. Jag har ju mina drömmar vad det gäller sånt som kanske inte har så mycket med jobbet att göra. Jag vill bli skuldfri och renovera min lägenhet. Jag vet inte exakt hur jag ska kunna lösa det( om jag ens orkar kämpa det som behövs) Men vad jag än har för mål utanför allt som har med jobb att göra så kan jag väl säga att i själva jobbet så är jag nöjd och jag har för längesen insett att det är svårt för mig att få det bättre.
 
Jag har fast anställning och det innebär ju en massa fördelar och framförallt trygghet. Att man bor nära och kan gå till jobbet innebär ju knappast några problem, bara fördelar. Jag gillar absolut dom allra flesta av mina arbetskamrater och dom chefer som jag har. Det  brukar sällan vara något problem att få ledigt och har man något problem överhuvudtaget på jobbet så brukar det finns massor med folk som ställer upp och hjälper till på alla möjliga och omöjliga sätt. 
 
Jag kan sitta här och skriva ner mssor med positiva saker om mitt jobb. Det finns ju till och med gott bröd med fantastsikt gott pålägg och andra nyttiga och onyttiga saker som man kan gotta sig med när man har rast och paus. Köper man  tex en macka med köttbullar och potatissallad och en god muffins med vaniljsås på så kostar det endast 20 kr i den automat som vi har på jobbet. jag behöver alltså inte ens själv fixa en låda med mackor och ta med till jobbet. Det finns där också. Det känns lyxigt.
 
 
 
 
På jobbet har jag nog kommit till en punkt där jag är nöjd och jag har ju heller inga stora krav så. Jag tror aldrig jag har varit intresserad av att göra karriär eller bli någon chef eller nåt. Jag är glad över att jag bara kan köra min buss under dom timmar som jag har arbetstid och sen parkerar jag och går hem. Man lyckas ju alltid bli färdig med det man har att göra på jobbet. Det är ju svårt att inte bli klar för när man har parkerat bussen efter sista turen då är man ju färdig för dagen. Man har ju liksom inte något "efterslänt" som man måste ta tag i dagen efter. Sitter man på ett kontor och jobbar då kan det ju vara mycket saker som man inte hinner den ena dagen, och då får man kanske ta tag i detta även nästa dag. När man  kör buss då blir det ju inte så. Jag kör ju bara min buss och sen parkerar man och går hem. Thats it liksom. 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE