Jag lagar gärna mat, bara det går fort.

Jag har käkat lite ägg och någon macka ikväll. Jag har sett till att ha ägg hemma. Det finns så mycket man kan laga till, som går snabbt att fixa om man bara har ägg hemma. När jag steker ägg brukar jag bara steka dom på en sida (sunchine up) och när jag kokar ägg så vill jag ha dom lite löskokta. Det känns alltid bra när man ser att man har de där äggpaketet stående i kylen. Det går ju och fixa till så mycket olika mat så jag ser nuförtiden alltid till att ha ägg hemma.
 
Jag har varit ganska duktig hela denna månaden på att laga egen mat (både med och utan ägg). Jag har också sparat sånt som har blivit över för att nästa dag använda det igen. Att jag har börjat fixa mer mat själv hemma handlar mest om att jag vill ha variation. Man vill nu variera mina måltider i det oändliga. Jag lagar allt möjligt här hemma och jag köper ute på alla möjliga ställen. Allt för att få variationen.
 
Jag har inte gått så långt att jag står här hemma och lagar mat som tar lång tid. Fort ska det gå, men det finns väldigt mycket maträtter som man slänger ihop hur lätt som helst på bara några minuter och det smakar inte mindre bra för det. Vill jag ha något som tar längre tid att laga då går jag ut och köper det färdigt istället. Jag har någon gång försökt att fixa till den mat jag köper färdig ute också. Man kanske vill känna smaken av en viss krydda eller ha någon sås till som inte var med i den färdiga maten. Fast när jag provar att finjustera den mat  som jag köper färdig ute då blir det sällan bra. Det smakar inte alls som man vill så jag har slutat att försöka fixa till redan lagad mat. Jag äter den och smakadr det inte bra då väljer jag att inte köpa det igen. 
 
 
 
 





Valkyyria
04 April, kl. 18:52 | Blogg; http://detlivjagvillha.blogspot.se/

en omelett med champinjonstuvning.... mmmmm mums :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE