Nu blir det vardags fix.

 
Lite mat har jag fått i mig (Frikadeller) efter en arbetsdag där det jobbigaste momentet idag var att kliva upp ur sängen.
 
 Det snurrade rätt mycket i huvudet när jag gick upp i morse. Jag kommer aldrig lära mig att tycka om att kliva upp på morgon. Det finns ingen mening med att försöka tänka positivt kring en sjukt tidig morgon. Det är hemskt! Man är bara så jäkla trött och enda lösning kan ju bara vara att  lägga sig typ klockan 18:00 på kvällen och sen sova fram till att det är dags att kliva upp till en arbetsdag där man börjar klockan 04:40. Tror aldrig att detta kommer att hända så tidiga mornar kommer alltid att vara så jobbiga att gå upp i.
 
Det som inte är lika jobbigt det är att fråga chefen om jag kan ta ledigt snart igen. Det är bara att ta ledigt sa han när jag frågade. Bara du säger till innan så fixar vi detta, inga problem osv.. Grymt coolt!! Man säger bara till att man vill vara ledig och sen får man de utan att ens behöva diskutera det. Är jag lite lurig nu så kollar jag upp en vecka där jag har ganska mycket ordinarie ledighet och sen söker jag några dagar före eller efter den ordinarie så kanske det samanlagt nästan kan bli en vecka. 
 
Jag ska sätta mig och kolla på detta plus att jag har lite vardags fix. Städ, tvätt och betala räkningar bla.. 
Sånt måste göras ibland och det finns ingen som gör de åt mig så det är bara att sätta fart nu då.
 
Ha en bra dag !
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE