Har kollat på mera möbler.

Det är skönt att vara ledig. Jag har varit ute kollat på lite mera möbler. Jag har inte slagit till på något utan jag vill fundera lite mer först. Jag vill ju också spara lite mer innan jag investerar i mer nya möbler. Fast skulle jag hitta något som känns 100% rätt att ha är hemma efter lite funderingar så kommer jag att slå till och då kan det bli redan i morgon. 
 
Det fanns en del del i möbelväg som jag ville ha idag, men jag funderar lite till på de. Känner man att man verkligen vill ha de lika mycket när man tycker att man har funderat klart då är det bara att slå till. Det är ju min dröm jag investerar i och när den är förverkligad då kommer jag att vara nöjd med allt i hela livet typ. Därför kan jag känna att det bara är att slå till nu om det är något jag verkligen vill ha. Jag kommer aldrig att ångra det. 
Det jag framförallt kollade på var en byrå som jag kända att jag absolut kunde tänka mig att ha här hemma. Jag fick med mig en katalog som jag kan kolla i och det är bara att fundera vidare tills man känner sig säker.
 
 

Anna
09 September, kl. 16:55 | Blogg;

Hej Danne! Borde inte du lägga pengar på en ordentlig dator som du kan ha som en slags bloggstation istället, då vad jag har sett på dina bilder så ser dina möbler jättefina ut!

Tack för en riktigt bra blogg!! Ha en bra dag!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE