2012 09 29

Tjena !
 
Hoppas allt är bra med er. Jag är ledig, men jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Jag kan ju bara titta mig omkring så finns det ju saker att göra. Men jag vill ju koppla av ordentligt för att då kanske jag blir av med den trötthet som jag har känt av en längre tid nu.
 
Jag har ju lite ett tänk också som säkert bidrar till att det är svårt att koppla av. Jag vill få gjort så mycket som möjligt på så kort tid som möjligt. Jag vill aldrig skjuta något framför mig om det går att ta tag i direkt och jag tänker ofta också att vill jag få något gjort så får jag fixa det själv annars blir det inte av. Jag avskyr att gå och vänta på saker och ting. Bara de att jag måste vänta innan jag får mina nya möbler är inget som är roligt, men jag får ju förstå att de finns leveranstid på detta. 
 
Med allt detta tänk om att vara så effektiv som möjligt under dagarna och bara köra på    så blir det lite svårt att koppla av. Nu är det väl positivt att jag ändå är en person som vill få saker och ting gjorda och att det ska gå undan. Dessutom blir man ju inte så slö av att vara igång och greja och jag har dessutom fått bevisat för mig själv flera gånger att vet man att något  behöver fixas så kan det många gånger vara bättre att fixa det med en gång. 
 
 
Men man blir också trött för man behöver ju vila och med bara 4-5 timmars sömn per natt och massa jobbande och annat grejande från tidig morgon till sen kväll under en lång period så känner man sig tillslut för trött och det är just de där jag vill komma ur nu och det borde ju inte vara så svårt att liksom bara koppla av. Fast när de gäller mig så tror jag det är  lättare sagt en gjort.
 
Ha en bra dag !
 
 
 
 
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE