Ledig flera helger i rad.

Skönt med en ledig dag. Det regnar och regnar, men det känns positivt för regn är inte snö i alla fall. Hoppas det aldrig faller någon snö. Kan man ha sån tur??
 
Får se om det kan bli lite fart på mig snart. Gymmet får det bli någon gång idag. Jag har lite vardagligt fix att ta tag i. Jag kan inte säga att jag inte hinner nu när jag är ledig. Räkningarna är betalda  och som jag har sagt tidigare att jag aldrig jag har haft så mycket räkningar på en och samma månad förut som jag har denna gången. Det klart jag har haft mer om man ser till det totala beloppet, men då är det något som ska betalas utöver dom fast utgifterna som man alltid har. Sen har jag ju haft mer när jag tex har valt att betala flera räkningar i förskott. Det har väl hänt några gånger att jag tex har betalat in hyran för 3 månader i förskott. Då har man såklart också en större utgift och det totala beloppet är ju då självklart större under en och samma månad. Men jag har aldrig haft så myckert räkningar som måste ut under en och samma månad när det gäller alla fasta utgifter som man alltid får räkningar på. Känns ändå rätt "nice" att jag kan drabbas av något sånt här och ändå kan jag spara ganska mycket och leva som vanligt efter att detta nu är betalt. Det hade inte varit roligt om man hade fått leva på nudlar fram till JUL bara för att man har mycket räkningar  i November. Jag klara detta lätt också. Jag fixar allt liksom !!!
 
Mycket är positivt och så ska man ju försöka se allt ! Snackar vi jobb så fick jag se nu på morgonen när jag kollade lite att jag är ledig alla helger fram till JUL. Hur jag sen jobbar under JUL och mellandagarna det vet jag inte, men alla helger som kommer nu och fram till JUL är jag alltså ledig. YES!!!!!
 
Jag har mycket jobb framöver ändå, men jag slipper på några veckor att under en lördag och söndag sitta och glo ut genom en ruta.. Helger tycker jag är mindre roliga att jobba på så jag tycker allt bara känns skitbra nu att jag är ledig nu minst 6 helger på raken. 
 
Nu blir det snart mat. Köttbullar som plaskar i massa sås.
 
Ha en bra dag !
 
 
 

Åsa
11 November, kl. 12:04 | Blogg;

Har ni alltså inte fått reda på hur ni jobbar över jul än?? Det är ju inte klokt! Hur skall ni då kunna planera julfirande med nära och kära?
Jobbigt med alla räkningar nu, innan jul. Då flyger ju pengarna sin kos fort ändå... Julklappar, julmat o allt annat.
Ha en fin dag hörru!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE