En gång var det 15 helger i rad.

Det känns befriande att vara hemma nu och veta att i morgon är jag ledig och jag behöver inte gå upp tidigt på länge nu igen. Jag har mycket jobb kvar denna veckan, men sovmorgon har jag i många dar på rad nu och det känns alltid lite extra bra då. 
 
 
 
 
Jag fick frågan idag om jag behöver ha linjekännedom på nattbussarna. Det kan jag säga direkt att jag inte behöver. Dom där har jag kört så mycket under åren så  vilken väg  jag ska köra när jag kämpar på med dom det har jag inte glömt utan detta sitter i ryggmärgen. Linje 92 har jag ju nu på detta schemat som jag kör efter idag. En gång på 6 veckor har jag denna linje (92)
 
När jag ska börja köra på det nya schemat så ska vi köra både Linje 91 och 92. Linje 91 har jag inte kört på flera år, men när jag började köra buss då körde jag mycket av båda dessa linjer. Det kunde då vara helgjobb flera helger i rad och det var då ofta nattkörning både en fredag och lördag samma helg. Jag jobbade under en period 15 helger i rad. Jag körde 6 dagar varje vecka och var ledig 1 och så var det under alla dom 15 veckorna.  Det var inte alltid nattbuss under helgerna, men ganska ofta blev det så att jag fick köra detta. På det nya schemat så blir det nattkörningar 4 gånger på 18 veckor. Det är ju om man ser det så inget  större bekymmer. 4 tllfällen på 18 veckor känns  som ganska lite det ska nog gå bra. jag är ju ledig ändå väldigt mycket helger under dessa 18 veckor som mitt nya schema kommer att ligga på Och som sagt: Jag har kört mycket sånt där som man kallar nattbuss. Ibland kliver man ju upp mitt i natten också för att sen jobba en sjukt tidig morgon. Ibland vet man inte om det är morgon eller kväll. Ibland fattar man inte ens att man är vaken över huvud taget.
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE