November nu och då - Hoppas man slipper vintern

God morgon !
 
Har haft en natt utan hosta. Det måste vara den första på typ två veckor eller nåt. Jag kommer ändå att ta det väldigt lugnt. Har ju en ledig dag och nästa vecka är det mycket jobb, upp tididgt och sånt. Jag vill inte redan imorgon börja känna att jag inte orkar något igen. 
 
Jag är nöjd över att jag är frisk och jag blir också nöjd när jag kollar ut genom mitt fönster. Ingen snö än. Mitten på November är det, men det finns inte ens en liten tendens till att det ska komma någon snö. Jag hoppas alltid varje år att det ska bli en vinter där det inte faller någon snö. Jag gillar inte snö och kyla allt är jobbigt med detta. 
 
Förra året kom vad jag vet ingen snö i November. Däremot 2010 så kom det massor med snö mot slutet av November.
 
November 2011! Då kunde man spela fotboll om man nu ville det utan några som helst problem. Så får det gärna vara detta året hela året ut och gärna ännu längre. Typ till våren nästa år. Jag vill inteha någon jäkla snö !
 
Såhär såg det ut i slutet av November år 2010. Det är lätt att inte sakna denna skiten. 
 
 Ha en trevlig dag!
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE