En bild talar ju inte om hur mat smakar !

Chris:
Vad heter restaurangen du hämtar din mat? Ser ut som skolmaten ungefär. Skulle inte betala för det.
Du inser att du skulle kunna spara massa pengar på att laga samma mat själv, dessutom så skulle den garanterat smaka bättre... Fast du har ju så mycket pengar.




Hur maten ser ut som man äter till lunch spelar väl ingen roll? Dessutom kan  väl en kock knappast göra något snyggt upplägg på maten när jag ska ha den i en form? Men jag måste ju få den i en sån låda när jag köper mat och tar med hem. Jag kan ju inte ta den på en tallrik och gå hem liksom !!  Men hur maten ser ut som man äter till lunch spelar ju ingen som helst roll om det ändå smakar gott. Den mat jag hämtar smakar ju bättre än den mat jag lagar själv. Jag  skulle aldrig betala för den mat jag lagar själv , men det får jag ju göra om jag köper hem mat och lagar den själv!. Hur kan du säga att det skulle smaka bättre när du bara ser hur maten ser ut på bild??? Det kostar ju att köpa hem mat och laga också. Den mat jag hämtar till lunch kostar mig ca 2000 i månaden. Det betalar jag gärna för att slippa laga egen mat!. Dessutom smakar det bättre, det är bra kvalitet och man slipper köpa hem massa mat (som man sen kanske får slänga) laga massa mat (som jag inte är bra på).


De där med att jag skulle spara så mycket pengar om jag lagar egen mat det stämmer dåligt för det kostar att laga mat också så man går ju inte plus minus noll noll liksom. De lilla jag kan spara i pengar på att laga egen mat det bryr jag mig inte om att försöka stå här hemma och slita med för att tjäna in. Hur maten ser ut till lunch det skiter jag i! Bara det är gott och är bra tilllagat.  Det är ju ingen lyxmiddag mat äter till lunch som kostar 1000 kronor eller mer liksom. Du inser att du inte kan veta hur mat smakar bara för att du ser den på bild i en aliminumform???








Malin
05 May, kl. 12:49 | Blogg;

Har du inga vänner eller varför skriver du aldrig ngt om att du träffar vänner, går ut o tar en öl, ska hem till en kompis etc?

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE