2012 05 10

Godmorgon !


Konstig sömn har jag haft i natt. Somnade nästan direkt när jag väl kom i säng igår. Vaknade till vid midnatt, somnade om efter en timme och vaknade sen en timme innan jag skulle kliva upp. Den är inte rolig! Jag somnade om direkt, men den timmen innan man ska kliva upp den går fort. Plötsligt ringer klockan och efter en lite dålig nattsömn så var det för första gången denna veckan jobbigt att kliva upp ur sängen.

Har iallafall en dag framför mig av 4 timmar jobb, 3 timmar rast och 4 timmar av utbildning. Ska sitta lite i skolbänken och det är liksom inför de provet jag ska göra för förarcertifieringen. Bra med en genomgång innan så kanske jag slipper harva hela utbildningsmaterialet på detta.

Nu ska jag "tagga" till jobbet och se om jag hittar något blått att köra!




Ha en bra dag !





Åsa
05 May, kl. 16:57 | Blogg;

vad är det du håller på och sliter så med denna veckan? Jag blir ju ruskigt nyfiken på vad det är för projekt du håller på med! Håll oss inte på halster, utan berätta nu snälla



Förresten, ett litet tips... när du gör tidsinställda inlägg som skall se ut som att du skrivit dem på morgonen syns det på klockslagen att de är just tidsinställda ;)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE