Final ikväll !

Melodifestivalen har det varit mycket om i media som vanligt. Något som jag skulle tycka vara kul det är om några miljoner tv-tittare skulle få bevittna hur Björn Ranelid tar hem alltihop. Det händer naturligtvis inte men jag skulle älska debatten i media efter en sån händelse. Om Sara Li och Björn Ranelid får åka till Baku. Kommer Björn Ranelid då att stå där och snacka på engelska eller kommer man att köra på Svenska även i eurovision? För mig spelar det ingen roll vem som tar sig till Baku representerar Sverige. Det är liksom den Svenska tävlingen som gäller i alla fall och jag vill se ett bra tv-program ikväll. Den Svenska uttagningen är bra tv. Eurovison tycker jag inte är de så därför tycker jag man kan skicka vem som helst. Låt Sverige chockas och skicka dit Björn Ranelid. Debatten efter blir ju helt sjuk bra med alla upprörda människor över denna tävling som inte spelar någon större roll egentligen.






Vilken är min favvo ikväll då?
Jag gillar Top Cats. Dom kommer ju inte att vinna ikväll. Men dom kommer  såklart att gå upp på scen och göra det som dom är så sjukt bra på, bara ösa på!!


Vad tror jag ikväll då? Som alla andra typ.. Loreen tar de. Danny finns högt upp, men jag tror inte han vinner. Det känns tyvärr lite för förutsägbart inför ikväll. Blir det så som dom flesta tippar så är de ju lite tråkigt tycker jag ? Roligare om det blir någon som ingen har tippat. Loreen är grym så visst är det inget fel om hon vinner. Jag tycker  att det ska bli kul ikväll! Det är många spännade inslag. Bra tv är det ju också. Vem som vinner det kommer jag bara att se och sen kommer jag nog inte att bry mig så mycket mer om de. Det är underhållningen som är viktig.






Anonym
03 March, kl. 11:34 | Blogg;

Jag hoppas innerligt att Dead by April tar det, Sverige behöver ett bidrag i Eurovision som sticker ut lite, inte det gamla vanliga där en tjej i glittrig klänning m.m står och sjunger på scen...

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE