Jag kan aldrig smyga utan att någon ser.

Jag var ju på  utbildning idag på jobbet. När man är på tex utbildning, kurser, konferanser eller likande så brukar man få väldigt mycket mat. Det är en fika på morgonen, lunch och mer fika på eftermiddagen. Till allt sånt här så får man ju ofta kaffe och de som händer då är att jag smyger lite och kollar direkt om de finns typ saft, juice, eller kanske läsk. Vatten brukar ju också funka. Jag dricker nämligen inte kaffe, och inte te heller. Jag vill då såklart väldigt gärna ha något annat. Jag brukar ofta lösa de där trots att man nästan aldrig tänker på mig. Jag som inte dricker varken te eller kaffe.
När jag då smyger undan lite och kanske hittar något annat att fylla min kopp med så lyckas jag aldrig smyga med de utan att någon ser. När de är fika eller lunch och de finns kaffe som alla dricker utom jag så får jag alltid höra att jag måste lära mig att dricka kaffe. Jag måste ju bli stor någon gång och allt detta. Allt är naturligtvis bara på skoj, men jag tror aldrig jag kan gå igenom en hel kurs eller en utbildning utan att jag får massa kommentarer på att jag inte dricker kaffe. Det kan tex vara: Ska du inte göra som alla barn och ta en bulle till saftenoch sen när du har ätit upp så får du gå bort och leka i bollhavet. Du ksnake vill ha ett sugerör till de du dricker osv,,,

Man blir lite generad och vet inte riktigt vad man ska svara på allt. Jag brukar oftast hålla med och säga ja och  jo typ. Jag har ju tidigare skrivit här på bloggen att jag inte vill bli riktigt vuxen för det verkar så tråkigt. Roligare att vara lite barnslig liksom. Är man som idag på en utbildning och det är fika så får jag alltid reda på att jag måste lära mig man blir inte vuxen annars. Det går aldrig att hålla de hemligt.

Anledning till att jag inte dricker kaffe det är enkelt. JAG TYCKER INTE ATT DET ÄR GOTT.  Jag har fått alla möjliga tips genom åren om hur jag ska göra för att börja gilla detta. En har sagt att om jag tvingar i mig 10 koppar om dagen så kommer jag att gilla de sen och då vill jag inte vara utan. Man har också sagt att jag missar så mycket i bakverk som bara är gott till kaffet. Jag tror aldrig jag kommer att börja dricka kaffe. Det smakar inte gott. Jag lever hellre med att folk tjatar på mig om detta. Det blir alltid såhär  när jag befinner mig i en grupp där alla dricker kaffe, men inte jag. Det är ju bara på skoj, de vet jag ju. Det är ändå märkligt att hur mycket jag än försöker att inte visa att jag inte vill ha kaffe ju lättare har folk att få se just de.
Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE