Plan B liksom

Hejsan på er ..

 
Jag har suttit här och räknat och "vänt och vritt" på siffrorna och samtidigt då så kollar jag den offert som jag har fått på mitt kök idag. Min slutsats är att jag inte kommer att få loss alla pengar som krävs i år och då är det ju så att hela min nuvarnde plan liksom faller. Man kan naturligtvis bara spara och spara tills man har alla pengarna, men det kommer att ta mycket längre tid än vad jag räknade med från början så jag lär inte orka med detta. Det blir liksom bara för mäktigt och de känns för stort för mig just nu. Jag vet dessutom inte så mycket om hur ekonomin ser ut nästa år så det kan vara svårt att planera en budget som sträcker sig från nu och långt in i nästa år.

Hela min plan var ju att få loss alla pengar i år, men det finns inte en "sportmössa" att jag på nuvarnade budget och förutsättningar ska kunna fixa detta. Jag måste göra något helt annorlunda om jag ska ha en ärlig chans att fixa detta med pengarna till köket i år, och jag ska titta på de. En sk PLAN B liksom.

Såhär är verkligenheten just nu. Jag får utgå från den och köra vidare.Stina
06 June, kl. 22:24 | Blogg;

Danne, vad ledsen man blev av att läsa detta. Skulle du inte kunna berätta på ett ungefär vad köket skulle kosta. Vi kanske skulle kunna starta en insamling? Ett annat hett tips är att kolla in IKEA. De kan också rita upp åt dig och ge dig en offert, och kommer säkert landa på hälften av det som du kollat på gör! Det är la värt att kolla upp?Kram

L
06 June, kl. 23:30 | Blogg;

Kolla på Kvik-kök! Ta fler offerter och kolla runt. Det dyraste är inte alltid det snyggaste. Du kan garanterat få ett grymt snyggt kök som du har råd med. Så kolla runt och tänk efter vad du kan spara på som tex spis och ugn. Kanske inte behöver ha det allra dyraste men ändå nåt schysst. Skiljer mycket pengar.... Säljare vill sälja så sätt dig in ordentligt själv. Så gjorde vi och det gick utmärkt! Så lycka till!

X-Pac
06 June, kl. 23:30 | Blogg;

IKEAs kök är väldigt prisvärda, lyssna på Stina!

Herr CrAzY
06 June, kl. 06:59 | Blogg; http://crazypp.blogg.se/

Strunta i köket i dagsläget, lägg dina pengar på bolånet, så att du har mer pengar till köket i framtiden istället.

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE