Jag vet inte längre vad jag ska göra?

Det är skönt att vara ledig en dag. Jag kröp till sängs tidigt igår. Det var så mycket tankar som snurrade i huvudet och jag orkade bara inte sitta uppe. Jag vet inte vad jag ska göra med någonting längre. Det är ju ingen idê att planera något för inget blir som jag har tänkt mig i alla fall. Så har det varit hela detta året och man kan ju bara undra om det kommer att fortsätta så, och hur länge? 
 
 
Jag trodde jag skulle klara av fixa ett nytt kök, men nu känns de inte motiverande längre. Det känns inte viktigt eller någonting. Det känns som jag har gjort fel från början och jag trodde ju att ett nytt litet kök inte skulle kosta mer en max 100 000 kronor (med allt inräknat) För min del handlar det om mer. Det kanske inte är så mycket mer, men har man inte ens 100 000 nu så känns dettta för tufft att kämpa in. 
 
Jag fick en kommentar för några dagarsen där det stod såhär:
 
Anonym:
 Du har dålig självdisciplin som nallar på dina sparade pengar? Tänkte du inte över det här lite väl hastigt nu. Tänk om du istället behövde köpa en oxfile? Nej, just det, du lagar ju inte mat hemma i det kök som du sparar till...
 
 Danne:
 Jag kanske har dålig självdiscplin ( vad det nu betyder) som tar från mina sparade pengar, men  det var inget förhastat beslut. Jag köpte ett nytt skrivbord och en stol till detta. Det känns viktigare att jag gör allt jag kan för att inte ha ont i ryggen än att bara spara till ett nytt kök. Att jag inte lagar mat hemma hindrar mig väl inte från att renovera köket. Jag har sagt de hundra gånger: Jag vill renovera för att jag vill ha nytt och fint. Laga mer mat kommer jag nog aldrig att göra för jag tycker det är för tråkigt.
 
Om någon tycker att jag är dålig som inte orkar fortsätta spara nu efter ett halvår av mycket kämpande med detta på helt egen hand så får dom som tycker detta tycka de då. Jag har aldrig haft som syfte att bara spara pengar utan att göra något med mina pengar sen. Jag har länge velat ha ett nytt skrivbord och och en sån stol. Allt gick på typ 6000 kronor. Om jag hade över 70 000 som jag har fått ihop  bara på detta halva året då känns det som jag har gjort mig förtjänt av att ta ut en del. Försök själva att spara så mycket pengar som ni bara orkar och sen inte nalla från kontot. Det är fan inte lätt och man måste nog vara väldigt stark och kanske också jävligt snål för att lyckas med att bara spara max och inte unna sig någonting. Det kan jag erkänna att jag inte klarar.
 
 
 

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE