Jag gillar bloggar med fina bilder !

Jag läser ganska mycket bloggar. Det verkar som att det är en liten trend att man ska ha väldigt fina bilder. Gärna väldigt stora också. Min blogg innehåller inte något av detta. Det är något som jag måste ändra på i bloggens design  för att kunna lägga större bilder, men jag vet ärligt talat inte hur man gör.  Fina bilder? Nja... Jag är för mycket amtörfotograf. Dessutom har jag säkert för dåliga kameror. 
Men jag gör några försök till fina bilder ibland, men det känns alltid som det är något som fattas.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag tänker väl inte så mycket på detta med att jag vill ha finare bilder på min blogg. Det finns så många andra bloggar som har så fina bilder och jag verkligen älskar de. 
 
Det finns tex tre syskon här i Vänersborg som har bloggar med massor av fina bilder.
 
http://lollobloggen.blogg.se/
 
http://www.kriztofer.se/
 
http://madeleinegothe.blogg.se/
 
 
 
 
 
Om jag ska prata vidare om min blogg så kan jag känna den senaste tiden att jag inte har varit så aktiv. Jag skriver inte så många inlägg per dag längre. Den här gnistan och intresset har inte funnits där. Jag gör ju inte så mycket på dagarna heller så det finns inte så mycket att skriva om. Jag jobbar på och sen  tar man det ganska lugnt. Jag grejar mycket med att få loss mer och mer pengar och det skriver jag ju en del om (det har ingen missat). Denna månaden har varit riktigt upp och ner.Den kommer att sluta med att jag har fått loss mer pegar än vad jag brukar, men jag har också bränt mer än vad jag brukar. Jag börjar sätta upp andra mål med sparandet  och jag vet egentligen inte nu vad mitt slutmål är. Jag får se helt enkelt. 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lollo
07 July, kl. 10:54 | Blogg; http://lollobloggen.blogg.se

Kul att du gillar våra bilder Danne!! :)

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE