Har frågor, men inga svar.

Jag sitter här mitt i natten och funderar över allt möjligt som har med mig och my life att göra. Det är såklart detta med sparande av pengar som jag funderar kring. Jobbigt är de och hur positiv jag än försöker vara, eller hur mycket jag än säger till mig själv att jag har varit duktig som hela tiden får loss nya pengar så är detta så sjukt jobbigt nu. Det känns inte bra och jag har så mycket kvar och allt känns bara så långt borta. Det känns lite som jag faktiskt har gett upp.
 
Jag har ju mina pengar kvar, men hur länge ska jag orka med att inte röra mina sparpengar? Hur länge ska jag orka lägga undan nya "friska" pengar 1-3 gånger i månaden som jag har gjort hela detta året? Hur ska jag kunna orka motivera mig till att bara fortsätta att kämpa mot mitt mål när det är så mycket kvar att spara? Jag har faktikst inga bra svar på nåt. Jag kan inte ens svara på om jag har gett upp eller ej. Jag lär inte finna några svar i natt så det är väl lika bra att gå och lägga sig. 
 
 
 
 
 

Calle
07 July, kl. 02:13 | Blogg;

Hej! Du verkar smått obeslutsam i ditt sparande. Den första frågan du bör besvara (själv) är vad du sparar till. Pengar i sig har inget egenvärde eller är nyckeln till lycka. Lyckan uppstår först då du uppnåt det du sökt. Det verkar dock som du bara för sakens skull just nu, och samtidigt tycker att det är jobbigt. Detta känns som ett destruktivt beteende.. det kanske är bättre att fokusera på att slösa lite varje månad istället? Pengarna som blir över blir i stället ditt "sparande" varje månad. Tänk på saken.. tack för en bra blogg!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE