2012 07 15

Tjena !
 
Det  är en underbar dag med mycket sol och värme. Sommaren är bara bäst liksom. Söndag är det och jag slö tittar runt lite på nätet. Jag har käkat lite och jag funderar på om jag ska "tagga" bort till far.
 
 
Man kan ju sitta här också och tänka som jag så ofta gör. Jag har fått många erbjudaden om allt möjligt nu dom senaste dagarna. Det börjar med ett hej och sen ... Vill du köpa eller gå med ... Sen kan du osv... Jag bryr mig inte utan säger bara nej eller svarar inte alls. Tur att man känner att man har det bra som man har de.  
 
Annars finns det saker som jag funderar på hur jag ska göra. mina egna tankar snurrar runt i huvudet. Dom orden som snurrar mest är väl: Bör jag vänta eller ska jag göra det nu eller aldrig. Vissa beslut får ju konsekvenser och då tycker jag det är viktigt att man funderar igenom saker och ting.
 
En person sa till mig en gång att du funderar och fiunderar, men du kommer aldrig fram till något. Sen tittade hon mig i ögonen och log lite. Det stämmer nog ganska bra. Jag funderar väldigt mycket och det förändrar ju aldrig något så länge man inte kommer fram till något, tar ett beslut och genoför de. Det enda som förändrar något är när man gör något med det beslut man fattar. Om man tänker mycket så kan alla tankar göra att du är väl förberedd, det är bra. Tänker man mycket så minskar risken att man fattar några förhastade beslut, det är också bra. Men om du gör något konkret då förändrar du. Allt annat är naturligtvis bra, men du förändrar inget.
 
Jag står inför en hel del beslut just nu som kan förändra mycket om jag gör något. Fast jag har ju lite de där i mig att jag vill vänta och se. Jag behöver tid på mig tycker jag. Men problemet blir ju att man funderar och funderar utan att det förändrar. Ska man fundera ett varv till så vet jag inte om jag vill förändra så mycket. Jag har de ju bra ändå.
 
 

Fredrik den kunglige, lover of Frey
07 July, kl. 22:48 | Blogg;

MER VIDEOINLÄGG!!! VIDEO!!!!!!!!!!!!

Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback
Design by Amandah Thunberg

EXEGGUTOR.SE